Saturday, April 8, 2017

end of module 5 *update braces story pt2*

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

hello semua. sorry for the long hiatus •(⌚_⌚)• been struggling with Coursework for my degree and catching up with life. sekarang dah module 5 so by the end of july masuk level 6 and another 1 year to go for degree (ノ◕ヮ◕)ノ so today is the last day for my coursework submission which aku pon tak start buat lagi. instead, i'm going to update pasal my braces journey and what is the condition of my teeth right now. (pls be advised content graphic might be gross)

so zuzu dah jadi miss gigi besi almost for 10 months. my experience so far is okay but leceh tu wajib la cuz you really need to take good care of your teeth. nak cantik kan kena la banyak effort sikit. 



wowwww tak smpai setahun pakai braces still tak kurus. tsk tsk tsk (◠︿◠✿) ingat lagi punca asal nak pakai braces sebab nak kurus *hahahha dah terpesong dah punca nak pakai braces. orang betul kan gigi aku nak kurus??!!* sebab tu sampai laaa ni tak kurus2 oii. saab jela ehh. 2 bulan lepas zuzu baru change wayar belah gigi atas. sakit ya amat smpai dentist pesan before datang makan ubat tahan sakit. sib baik dengar cakap dentist kalau tak menangis tak berlagu la aku kan... then since tukar wayar tu *which is wayar yang lagi tebal* gigi aku makin jarak. hurmm. maybe it is part of the process kot.



see nampak kan jarak dia? jauh gila beza ngan gamba first day pakai. lagi2 kat gigi belah atas tu yang part tengah. jauh sangat jarak tu walaupun nampak sikit


first day pakai braces

whatever is it patient is a virtue kan? so keep on bersabar ye la cik kak zuzu oi. now nak continue buat coursework balik. adios. till next time

xx, zuzu

No comments:

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.