Thursday, November 3, 2016

Semangat Nak Blogging Balik ;)

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



hi semua... nampak tak tajuk atas tu. yap zuzu rase zuzu dah ade semangat nak ber-blogging balik sebab tu lah cam kerap je update recently ni kan *eventho update semingu 2-3 kali je* tak tau lah kenapa tetibe jahh nak update blog maybe sebab suka bebel2 kot eventho sape jelah kan yang baca blog zuzu ni ٩(˘◡˘)۶ zuzu start blogging tahun 2010... zaman tu cam best jek semua orang aktif blogging tapi sekarang ni yang zuzu follow pun dah jarang aktif (kene blogwalking lebih kerap nak carik kawan baru)

semalam misi ber-blogwalking bermula & tangok blog diorang yang baru2 ni semua shantek2 tauu. uuu jeless nyeww titeww ( ◡́.◡̀) blog kite ni biase2 je ( ˘︹˘ ) simple gila tapi ade lah yang cakap comel. maybe sebab dah sifat pompuan kan nak yang comel2. template ni zuzu tak banyak ubah pun sebab coding sekarang susah nak paham.. damnn... (╥﹏╥) nak search pun cam susah ape yang nak dicarik.

zaman zuzu blogging dulu kerap dapat award lah, dapat tag lah... macam2 lagi. suka2. orang sibuk PMR and SPM time tu zuzu sibuk nak cantik kan blog sampai penah ambik tempahan buat blog semua lah. siap ade account blogskin.com hokayy ᕙ(`▿´)ᕗ nowadays semua update thru twitter, facebook and instagram. sana cam lagi up-to-date kan and easy access apps. lagi2 lah sekarang ade snapchat lah pulak. everything is recorded instead of writing kan?? tapi blogging still di hati eventho nak merapu je kat sini.
semoga semangat ber-blogging zuzu berkekalan
&
semangat nak buat Course Work Degree yang nak dekat dateline ni

AMIN.

truly, zuzukent

10 comments:

  1. Sama laa kite, tetiba semangat nak blogging. Fighting! terus semangat! hehehe. Jemputlah singgah blog kite :D https://pwincessabell.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. i like that spirit! btw blog zuzu is toooo cute to handle haha ^^

    ReplyDelete
  3. Blog ni tak sama dengan socmed lain, sebab blog ni kita akan jumpa ramai kawan yang ikhlas dan rajin menjenguk blog kita, hihihi, kalau socmed lain kadang-kadang depa tak suka pun dengan update dari kita,hahaha.

    Welcome back dear!

    ReplyDelete
  4. Zaman dulu memang kerap ada awards kan. Seronok rasa. Hehe.

    Semoga kita bersemangat lagi nak berblogging. :)

    ReplyDelete
  5. blog zuzu memang lawa pun. unik :)

    ReplyDelete
  6. @pwincess abellheheh :P tq. sama2 lah kita ber-blogging semula

    ReplyDelete
  7. @Noor Maizanbetul jgk tu. social media lain semua org tgk2 je2. takde baca2 pun.

    ReplyDelete
  8. @C i k R e n e xyapp. skrng pun ade jgk cuma tak rajin nak join lgi.

    ReplyDelete
  9. @Amiratq so much amira. blog mira pun comel jgk

    ReplyDelete

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.