Tuesday, November 29, 2016

end of module 2 *update braces story*

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



OFFICIALLY DONE WITH MODULE 2 : HUMAN RESOURCE MANAGEMENT
NEXT MODULE : AIRPORT MANAGEMENT

hopefully tak challenging sangat sebab during diploma dulu dah penah ambik subject ni but there are so many things to memorize wehhh and my brain ain't good enough in memorizing( ;´Д`)like serious duhh. zuzu pun tak tau lah kenapa camtu. dari zaman sekolah lagi memang tak suka hafal and susah nak hafal. last 2 week was our last class w/ Sir Hasrol... hopefully jumpe sir again and cuba untuk bertahan tak dooze off in his class hehehe jks ヽ(´▽`)ノ MQA pun datang last tuesday sbb nak audit our degree program at AMC which is the degree program i'm taking BAAM- Bachelor Airline and Airport Management. fuhhh nama nak gempak je kan. hahahha but tak gempak mana kalau korang tak minat. jadi gempak bila minat nak beljar beb. so far module ni boleh bertahan lagi. hahaha (⌒o⌒)

so yesterday was my monthly dentist check up. tetibe je nak check up kelmarin boleh plak wayar tercabut blah hujung. erghh... bila time check up dah cuak la sebenarnye sbb first time kan kene camni. then doc pesan next time makan kene jaga eh... bla bla bla.



I'M IN LODSA PAIN PEOPLE. trust me. bila pakai braces ni pls la pantang pape yang patut especially bende-2 keras. zuzu rase punca jadi camni sebab makan apple ritu. hahaha. ganas bebenorrr... then it comes to the time where nak pilih getah pun nak dekat 15 minit tak tau nak pilih warna pe. so bf pun bg idea warna pink (padahal dah lama gila dia request suruh pakai warna tu tapi zuzu tak brape nak berkenan sgt aihh. pink bebnor bukan minat sgt pun) so last2 pilih warna pink gak. satu lightPINK satu darkPINK.









COMEL KANNN? HAHAHAH. pls la cakap comel sbb kene paksa pakai warna ni. hahahah (◠△◠✿)

till then, zuzukent (ᵔᴥᵔ)

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.