Thursday, September 22, 2016

TAK SUKA

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


HELLO WORLD, HARI NI NAK BEBEL SIKIT??!!

one thing i really hate in this world is RUSHING??!! aku rase semua pun tak suka bnde2 like that. so basically kita sndri plak kene pandai atur masa for other people errands/jobs etc. urghh. annoying la... sangat annoying sampaikan i can't describe camne annoying nye time tu. tapi as a student *eventho part time-student* masa tu precious sgt. kalau bole tanak share la ngan orang time kita tu. we got our plans also kene settle. so moral of my bebel is makie time and jangan lahg suka hati nak mintak tolong orang. mintakl tolong boleh tapi jangan paksa org finish up keje kau tu :'(

xx ; zuzukent

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.