Thursday, September 22, 2016

TAK SUKA

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


HELLO WORLD, HARI NI NAK BEBEL SIKIT??!!

one thing i really hate in this world is RUSHING??!! aku rase semua pun tak suka bnde2 like that. so basically kita sndri plak kene pandai atur masa for other people errands/jobs etc. urghh. annoying la... sangat annoying sampaikan i can't describe camne annoying nye time tu. tapi as a student *eventho part time-student* masa tu precious sgt. kalau bole tanak share la ngan orang time kita tu. we got our plans also kene settle. so moral of my bebel is makie time and jangan lahg suka hati nak mintak tolong orang. mintakl tolong boleh tapi jangan paksa org finish up keje kau tu :'(

xx ; zuzukent

Tuesday, September 20, 2016

DEGREE LIFE (>,<)

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


current location; McD Saujana Impian Kajang
current mood; struggling to finish up my essay :'(
my official; 400th POST :'(


hello peeps, as the title stated i'm now on of the degree bitch. yap, that is right. currently on my final of my first semester. basically one semester there is 6 weeks upon completion of a semester. agak susah la sebab everything is fast and furious. i'm taking BA (Hons) Airline and Airport Management. this course is basically not from my prev college AMC. it is from BNU. ape tu kannnn??? Bucks New University yang kat London tu. eheheh. ok la tu je nak cakap. hahaha. lost my momentum in writing blog lately. so adios. cont to write those essay tho. xx :'(