Sunday, July 31, 2016

Why are we girls so LOW?!

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


**first of all nak bagitau this post is gonna be a little bit sad, a little bit angry, a little bit of uncontrollable motion kind of way. takde sape pon kene mengana dengan post ni. it is a general blog. nak baca then proceed (~.~)v peace

hi, as a girl pernah tak korang rase yang diri korang kat bawah sgt. u see what i mean is that u love so much a person and you guys willingly put yourself in a position yang sgt2 rendah. it doesn't really matter if you're a guy or girl, i think it goes both ways. like seriously... if ade je budak perempuan yang suka kat sorang lelaki sanggup belai and give him everything and threat him like a king but instead mamat tu tak appreciate pun korang. same goes kat laki gak la, layan baik punya protect gila perempuan tu tapi last2 curang, gaduh, etc...

conclusion yang bole dibuat disini i think you guys are really in love with that person and only that person heart that matter sampaikan hati korang retak to pieces pun korang tak kisah cuz he or her opinion paling penting. sebab nak berikan yang terbaik and nak make sure kita bole buat and ikut kehendak si dia.

love is blind. so weird but it is true. we gave so much for a person even a single mistake pun matter cuz that particular mistake akan dijadikan punca gaduh. banyak yang nak archieve relationship goals and stuff but pikir la balik perasaan orang yang mencuba and sayang korang bagai nak rakk ni sapa nak jaga. hmmm. weird but yah that is true. think about it people...

truly; zuzukent (~,~)v

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.