Sunday, July 10, 2016

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

hi uollsss... so dikesempatan ini me... my self Zuzu formerly known as Zulaika Ramli nak wish korang semua Selamat Hari Raya Aidilftri Maaf Zahir & Batin. nak mintak maaf sangat kat semua atas semua kesalahan yang penah zuzu buat... korang terasa or tak. ambik hati or tak. *ape bezanya. hmm* what ever that u guys think that i'm doing wrong... i am deeply sorry. aku tau for the past years aku byk gila buat mistake but manusia tak lari dari kesilapan and sempena bulan mulia ini aku mohon kemaafan dari korang. nak duit raya datang lahh rumah k. hahah jokes. :P akak payung selfie hari raya pertama akak hokey. mohon jangan muntah. dah mintak maaf kan tadi...


#rayaselfie #TeamRayaKg #syukurselalu #temahijauhitam

mat ri ye : zuzukent

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.