Tuesday, December 3, 2013

story behind the CAT eyes

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

hi , chuuolllss. rindu zuzu tak? agak2 tak la kan. hahaha, ok, since ade mood nak ber blogging ni so, meh la korang baca ok. *muntah pelangi*

*make up in the picture zuzu guna eyeliner, mascara, n also contact lens. eyebrows pon buat jugak.*

well, november already ended and bulan depan dah NEW YEAR. so, mula lah semua orang ade whishlist masing2 kan? tahun ni punya resolution capai ke dak? zuzu xde la resolution of the year bagai ni. setakat azam yg rase2 mampu untuk dilaksanakan tu ade la. 
(ade jugak yg tercapai)

btw, takut dak tgk mata sebelah ni? hahhaa. sebenanrnye tajuk kene mengena ngan gamba jaahhh, story zuzu cam biase lah akan melaut entah ke mana. 

just nak ckp yg kolej makin susah makin hari. but my life is getting sweeter and much more awesome by time. done with the AVICII thanggg, damnn awesome i tell u. looking forward to do those kind of thing again with my love ones ♥♥♥ k, nak sambung buat assignment. hopefully sem ni dapat score lebih sikit la. sbb last sem pun buat keje nak tanak je kan. mmg deserve la dapat marks n pointer camtu. kbye : zuzukent ♥♥

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.