Saturday, November 23, 2013

New Semester, New Hope

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



hi, hello peeps. 
so, my new semester just begin officially last week actually. so this is my 4th semester at AMC. Zuzu ambik 5 subject sem ni tp semua pon x bole nak naikan pointer sgt subject nye. hopefully i can do my best since the subject semuanya x brape nak tough mane. tough x tough pon bab assignment mmg lambat la nak start. hmmm. dah biase sgt cam tu. last minute baru nak buat. 
tp azam sem baru cam biase la. berazam nak buat sebaik mungkin n no no no ponteng dah. pointer last sem xtyah x tau la. zuzu x pandai mne pon. janji LULUS. paling Alhamdulillah account n finance 1 dapat C wehhh. xyah la berazab aku nak dok repeat sem seterusnya. hahahha. 
*dapat C pon nak dok bangga ni =_=* 
banyak dugaan gak sem ni. since dapat classmate talam 10 ribu muka. alahaiii. x suka la. tp nak wat camne. emmm, sem ni plan malas nak involve sgt ngan college. x kiralah aerodance ke ape ke. cam semuanya malas..!!! rasa nak terperap kat rumah HAVOC *bilik sewa* tu je sampai habis sem 4 ni.

sem ni dah lah ambik subjek yg byk menghafal. here we go ~~
AVIATION HISTORY
MALAYSIA STUDIES
TOURISM DEVELOPMENT
CULTURAL STUDIES
AIR FARES & TICKETING


susah x susah pon ingat kan sem ni xde la subject calculation. rupanya ade. subject plaing tough air fares tu laa. jadah ape kene kira tiket manually -_-" hadoiii. xpela... ni semua pembelajaran kan... (^3^). sem ni plak class MONDAY - THURSDAY. nampak cam x hazabbb kannn? tp class semua ptg. kecuali isnin pagi. mmg x la wehhhh sejarah malaysia plak pg2 isnin. bunuh aku wehhhh (X_x) tp chillex jela. dapat lecturer best. k la choiowww. ngantuks sudah.

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.