Saturday, January 26, 2013

#TutBaby ? whoaa?

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 
 
heyy-yo. it's been a long time since my last update kan? ouh well bz caught up with college life. damnnnn =,= rase lifeless plak. even kat UiTM Jengka dulu pon x rase lifeless like this. maybe sbb i enter a very small college that u can spread rumors with in 24 hours. like seriously i'm not fucking lying about this. kalau korang buat taik kat kolej ni confirm satu kolej akan tau story korang. 
I REALLY MEANT IT. THE WHOLE FUCKING COLLEGE OK!!! lol asal i'm so stress out on about this ><" *melayan perasaan jap**soob soob* T___T 
 well, i broke up with Aus already. woooo~ asal aku ceritA bnde2 like this kan? padahal blog ni dah la x privet. lulz. hahahaha, sbb mesti korang pelik kan tetibe nama blog nie bertukar jadi #TutBaby from previous one which is #AusBaby? kan kan kan? ke korang mmg x perasan & x amik tau langsung? ok bye. touching jap. 
 ok, xyah tnye asal nama baru blog ni knape #TutBaby. hehe, hanya tuan empunya badan je boleh tau. ouh well, somehow and anyhow korang lambat laun akan tau jugak kn. just wait and see. till then adios amigos. 
HAPPY SATURDAY :)