Monday, December 30, 2013

sorry for the m.i.a.

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



EXAM MOOD "ON" !!!
FOR THE WHOLE 2 WEEKS




hi, bloggers. dah lama x update kan. bz merayap je. hehehe. xde la. bz ngan kolej n studies je that's all. so, arini 2 paper dah jawab which is malaysian study and cultural study. should be ok. In Shaa Allah. amin. another 3 to go. xde feel nak new year cuz of midterm v(-__-)" so, gonna continue with the public speaking slides and assignment. boring kan? mmg pun. kbai :P

Tuesday, December 3, 2013

story behind the CAT eyes

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

hi , chuuolllss. rindu zuzu tak? agak2 tak la kan. hahaha, ok, since ade mood nak ber blogging ni so, meh la korang baca ok. *muntah pelangi*

*make up in the picture zuzu guna eyeliner, mascara, n also contact lens. eyebrows pon buat jugak.*

well, november already ended and bulan depan dah NEW YEAR. so, mula lah semua orang ade whishlist masing2 kan? tahun ni punya resolution capai ke dak? zuzu xde la resolution of the year bagai ni. setakat azam yg rase2 mampu untuk dilaksanakan tu ade la. 
(ade jugak yg tercapai)

btw, takut dak tgk mata sebelah ni? hahhaa. sebenanrnye tajuk kene mengena ngan gamba jaahhh, story zuzu cam biase lah akan melaut entah ke mana. 

just nak ckp yg kolej makin susah makin hari. but my life is getting sweeter and much more awesome by time. done with the AVICII thanggg, damnn awesome i tell u. looking forward to do those kind of thing again with my love ones ♥♥♥ k, nak sambung buat assignment. hopefully sem ni dapat score lebih sikit la. sbb last sem pun buat keje nak tanak je kan. mmg deserve la dapat marks n pointer camtu. kbye : zuzukent ♥♥

Wednesday, November 27, 2013

WORDLESS WEDNESDAY #4



let me feed you guys with my sorrow-ness face.
harap jgn muntah :)

Saturday, November 23, 2013

New Semester, New Hope

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته



hi, hello peeps. 
so, my new semester just begin officially last week actually. so this is my 4th semester at AMC. Zuzu ambik 5 subject sem ni tp semua pon x bole nak naikan pointer sgt subject nye. hopefully i can do my best since the subject semuanya x brape nak tough mane. tough x tough pon bab assignment mmg lambat la nak start. hmmm. dah biase sgt cam tu. last minute baru nak buat. 
tp azam sem baru cam biase la. berazam nak buat sebaik mungkin n no no no ponteng dah. pointer last sem xtyah x tau la. zuzu x pandai mne pon. janji LULUS. paling Alhamdulillah account n finance 1 dapat C wehhh. xyah la berazab aku nak dok repeat sem seterusnya. hahahha. 
*dapat C pon nak dok bangga ni =_=* 
banyak dugaan gak sem ni. since dapat classmate talam 10 ribu muka. alahaiii. x suka la. tp nak wat camne. emmm, sem ni plan malas nak involve sgt ngan college. x kiralah aerodance ke ape ke. cam semuanya malas..!!! rasa nak terperap kat rumah HAVOC *bilik sewa* tu je sampai habis sem 4 ni.

sem ni dah lah ambik subjek yg byk menghafal. here we go ~~
AVIATION HISTORY
MALAYSIA STUDIES
TOURISM DEVELOPMENT
CULTURAL STUDIES
AIR FARES & TICKETING


susah x susah pon ingat kan sem ni xde la subject calculation. rupanya ade. subject plaing tough air fares tu laa. jadah ape kene kira tiket manually -_-" hadoiii. xpela... ni semua pembelajaran kan... (^3^). sem ni plak class MONDAY - THURSDAY. nampak cam x hazabbb kannn? tp class semua ptg. kecuali isnin pagi. mmg x la wehhhh sejarah malaysia plak pg2 isnin. bunuh aku wehhhh (X_x) tp chillex jela. dapat lecturer best. k la choiowww. ngantuks sudah.

Saturday, November 2, 2013

foodporn for ya?

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 
 hi and hello guys. so today is 2nd of November 2013. HAPPY DIWALI to all my Indian's friends. have a blissful celebration and cherish it guys. zuzu baru bangun tido actually. had a good talk with love one's. sampai tido pon lambat. hehehe (^,^) then got really happy that everything went back to normal. can't believe that i'm already dating him for like whattt... 9 months? lol. funny shit evaaa.  
 see i'm not lying beb! 

 goshhh bangun tdo je on tweet and those FOODPORN acc is making me really fungry (fucking + hungry) wehh. mane taknye makanan yg di post is so perghhh!!!! *indescribable*

 
 nak ni for bekpes, lunchie and dindindiner boleh tak? bovvv! pastu gemok n overweight mula lah nak exercise bagai n then menyesal x kesudah. kahkahkah (>,<)
bosan lah. dah lama x join giveaway n tag and all that. not a really active blogger but will soon make a come back. till then. adiosa amigosa, xx

Thursday, October 24, 2013

why? why?


*sing a long*

wish you understand me like you used too :'/

long silent & now ze comeback moment



السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
hi world... dah lama gila x berblogging kan. rase janggal pon ade sebenarnye. kehkehkeh. 
#nowlistening to hitz.fm sambil buat Question Bank for Customer Service. stress actually (T_T) the reason why i open back my blog to public cause i feel like i wanna share my feelings to the world. x kisah la cerita tu merepek ke meraban. but still korang baca jugak kan. hahahah :P

so, what new? 
well, still same boyfriend. still same problem jugak. 
(life of teenage girl. so buat2 paham je eh)
then now i'm in my finals mood for my 3rd sem in AMC. btw guys, come and join my college if u want to be the next aviator in this world. hahaha. *bukan selalu promote college sndri kan* well, so far final ok la... baru satu paper. another 3 paper to go. killer paper x sampai lagi which is ACC. as uolls semua tau zuzu memang lah x suka subjek yang melibat kan calculation ni. 
that is why i x lepas masa zaman UiTM dlu.

wish me all the best guys. k nak sambung buat QB. toodles.
xx ; zuzukent 

Wednesday, February 27, 2013

WORDLESS WEDNESDAY #3

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 

 It's been a long time since the last time my last time WORDLESS WEDNESDAY. nama pon wordless wednesday asal la aku rajin nak membebel ni kan. haha. lewls. meh sini zuzu nak mukadimah sikit dulu. hehe. well, tengah happy life dengan Tut and chimmy. chimmy demam (╯.╰) dah 2 hari. hari ni pun dia x gi skolah agaknye. hari ni ade debat ala parlimen kat kolej. haha. nama team Aurora! (>‿◠)✌ yeayyy. nampak gempak kan nama. wehoo~~ (Y) so semua teammates pakai hitam. kbai. enjoy my face 

 *so much for "WORDLESS" WEDNESDAY (─‿‿─) *

 

Saturday, January 26, 2013

#TutBaby ? whoaa?

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 
 
heyy-yo. it's been a long time since my last update kan? ouh well bz caught up with college life. damnnnn =,= rase lifeless plak. even kat UiTM Jengka dulu pon x rase lifeless like this. maybe sbb i enter a very small college that u can spread rumors with in 24 hours. like seriously i'm not fucking lying about this. kalau korang buat taik kat kolej ni confirm satu kolej akan tau story korang. 
I REALLY MEANT IT. THE WHOLE FUCKING COLLEGE OK!!! lol asal i'm so stress out on about this ><" *melayan perasaan jap**soob soob* T___T 
 well, i broke up with Aus already. woooo~ asal aku ceritA bnde2 like this kan? padahal blog ni dah la x privet. lulz. hahahaha, sbb mesti korang pelik kan tetibe nama blog nie bertukar jadi #TutBaby from previous one which is #AusBaby? kan kan kan? ke korang mmg x perasan & x amik tau langsung? ok bye. touching jap. 
 ok, xyah tnye asal nama baru blog ni knape #TutBaby. hehe, hanya tuan empunya badan je boleh tau. ouh well, somehow and anyhow korang lambat laun akan tau jugak kn. just wait and see. till then adios amigos. 
HAPPY SATURDAY :)