Sunday, December 16, 2012

New again and #AusBaby is born :)

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

#my fucking awesome mood right now


hi. heyyo. ssup? rawrrrr x my new blog? HAHA. k satu hari kot menghadap main coding semua penat dah sebenarnye ni penat sangat2 and now baru siap. phewww ύ.ὺ sampai roomate kat dalam rumah ni pun pelik and naik risau dah. hehehe. Fety siap cakap "kau siapkan assignment lagi bagus Zue!" HAHA... at first memang nak siapkan assignment tp bila bukak blog rase cam dull gila so Zuzu rajinkan diri for sakit kan otak =^.^= so ni lah hasil nya....


minggu ni duduk hostel x buat pape pun. siapkan asssignment sikit2 *tapi cam x gerak kemana pun siapnye :P* then kemas rumah sbb people from MOHE nak check rumah kitorang :3 hmmm, hopefully yang datang tu hensem2 lah ye (Y) hehehehe. sepanjang belajar kat college ni banyak bende kene fikir since perasaan berdikari n nak kene saving money semua ade kene pikirkan -__-" susah gak life camni. sokay. kne lah tabahkan.

boring.
boring.
boring.

btw, jangan tanya knape dah x guna nama ZUZU KENT kat blog ni. dah tukar nama jadi #AusBaby ♥♥ cuz i'm not single. HAHA. tu je boleh bgtau.

till then adios amigos. gudnite, sleep tight, don't let the bed bugs bite and esok g kerja with happy face ok!

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.