Monday, December 17, 2012

AwEsOmE MoNdAy !!

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 
 ohoiii, afternoon :) since i dah give my blog a whole new look makin excited plak nak update blog :) hehe, i might as well buat tutorial for blog or something. hehehe. k that was not a promise ok. i'm not good at making promises cuz i cant keep 'em. booooo. loser kan zuzu ni? mesti lepas ni xde orang nak kawan dengan titew T_T.

so, HAPPY MONDAY PEOPLE :)

semua mesti malas gila kan sbb isnin kan. hahaha... well, zuzu xde class every monday (Y) tau2 je monday sucks for me so xde lah class for me on every monday. HAHA. *pls be very jeles* esok class #TBE at 2pm. haihhh, assignment2 =_=" malas gila nak buat. aduyaiii. asal la zuzu ni pemalas gila kan? x sah kalau setiap post xde perkataan "MALAS!" kan kan kan?

k, nak carik duit. haha, nak pergi somewhere or something! haha :3 tetibe rindu plak kat #AusBaby :'/ hope his doing fine. mestilah fine sbb dia ade game Gundam dia while i'm here waiting for him to whatsapp me first *sadis* k la ade kerja yang perlu dibikin at this hour. rumah a.k.a. hostel ni pun dah clean and clear. sooooo.... enjoy my pretty awesome face yang x mndi lagi ni. HAHAHAHAHAHAHA
*shhhh jgn bg tau org :P*



0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.