Monday, December 17, 2012

AwEsOmE MoNdAy !!

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 
 ohoiii, afternoon :) since i dah give my blog a whole new look makin excited plak nak update blog :) hehe, i might as well buat tutorial for blog or something. hehehe. k that was not a promise ok. i'm not good at making promises cuz i cant keep 'em. booooo. loser kan zuzu ni? mesti lepas ni xde orang nak kawan dengan titew T_T.

so, HAPPY MONDAY PEOPLE :)

semua mesti malas gila kan sbb isnin kan. hahaha... well, zuzu xde class every monday (Y) tau2 je monday sucks for me so xde lah class for me on every monday. HAHA. *pls be very jeles* esok class #TBE at 2pm. haihhh, assignment2 =_=" malas gila nak buat. aduyaiii. asal la zuzu ni pemalas gila kan? x sah kalau setiap post xde perkataan "MALAS!" kan kan kan?

k, nak carik duit. haha, nak pergi somewhere or something! haha :3 tetibe rindu plak kat #AusBaby :'/ hope his doing fine. mestilah fine sbb dia ade game Gundam dia while i'm here waiting for him to whatsapp me first *sadis* k la ade kerja yang perlu dibikin at this hour. rumah a.k.a. hostel ni pun dah clean and clear. sooooo.... enjoy my pretty awesome face yang x mndi lagi ni. HAHAHAHAHAHAHA
*shhhh jgn bg tau org :P*



Sunday, December 16, 2012

New again and #AusBaby is born :)

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

#my fucking awesome mood right now


hi. heyyo. ssup? rawrrrr x my new blog? HAHA. k satu hari kot menghadap main coding semua penat dah sebenarnye ni penat sangat2 and now baru siap. phewww ύ.ὺ sampai roomate kat dalam rumah ni pun pelik and naik risau dah. hehehe. Fety siap cakap "kau siapkan assignment lagi bagus Zue!" HAHA... at first memang nak siapkan assignment tp bila bukak blog rase cam dull gila so Zuzu rajinkan diri for sakit kan otak =^.^= so ni lah hasil nya....


minggu ni duduk hostel x buat pape pun. siapkan asssignment sikit2 *tapi cam x gerak kemana pun siapnye :P* then kemas rumah sbb people from MOHE nak check rumah kitorang :3 hmmm, hopefully yang datang tu hensem2 lah ye (Y) hehehehe. sepanjang belajar kat college ni banyak bende kene fikir since perasaan berdikari n nak kene saving money semua ade kene pikirkan -__-" susah gak life camni. sokay. kne lah tabahkan.

boring.
boring.
boring.

btw, jangan tanya knape dah x guna nama ZUZU KENT kat blog ni. dah tukar nama jadi #AusBaby ♥♥ cuz i'm not single. HAHA. tu je boleh bgtau.

till then adios amigos. gudnite, sleep tight, don't let the bed bugs bite and esok g kerja with happy face ok!

edit

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
blog under construction. since i'm so fucking bored. so sorry ok if blog ni buruk gila nak mampus :P xx

imysfdm

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
hye, i just missing u so fucking much. so i just wanna say...
The day we met Frozen, I held my breath Right from the start Knew that I'd found a home For my heart Beats fast Colours and promises How to be brave How can I love when I'm afraid to fall But watching you stand alone All of my doubt suddenly goes away somehow