Friday, November 30, 2012

AMC-ians

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 
hye, hell-uu. sorry lama menyepi. mesti rindu Zuzu kan *sila muntah rainbow pls* mesti korang nak tau kan kesudahan aku masuk UiTM mne kn. HAHA. well aku x masuk mne2 UiTM pun cause result tunggang langgang weyh >//< seriously i don't blame myself for all of this. mmg aku dah xleh adapt ngan science punya aliran. 
 
like seriously satu ape pun aku x paham kot. HAHA :3 k, now, aku sambung study in DATM at AMC. nak tau ape tu? u guys should go HERE sape yg minat nak jadi PILOT boleh la. but i'm not mainly pilot-to-be but ade jugak course lain. like me, myself i chooose DATM which involve tourism. ok lah for someone who really liked to fly away like me tho. 
 
the reason why i choose to be an AMC-ian is mainly because dia punya jobs field mmg terbuka luas especially in airline companies la kn. hopefully this time i'll strive for my very best and WISH ME BEST OF LUCK k guys :3 
 
ok, i ended my blog post for today with a piece of pretty face of me :P
follow my INSTAG : ZUZUKENT

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.