Friday, November 30, 2012

AMC-ians

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 
hye, hell-uu. sorry lama menyepi. mesti rindu Zuzu kan *sila muntah rainbow pls* mesti korang nak tau kan kesudahan aku masuk UiTM mne kn. HAHA. well aku x masuk mne2 UiTM pun cause result tunggang langgang weyh >//< seriously i don't blame myself for all of this. mmg aku dah xleh adapt ngan science punya aliran. 
 
like seriously satu ape pun aku x paham kot. HAHA :3 k, now, aku sambung study in DATM at AMC. nak tau ape tu? u guys should go HERE sape yg minat nak jadi PILOT boleh la. but i'm not mainly pilot-to-be but ade jugak course lain. like me, myself i chooose DATM which involve tourism. ok lah for someone who really liked to fly away like me tho. 
 
the reason why i choose to be an AMC-ian is mainly because dia punya jobs field mmg terbuka luas especially in airline companies la kn. hopefully this time i'll strive for my very best and WISH ME BEST OF LUCK k guys :3 
 
ok, i ended my blog post for today with a piece of pretty face of me :P
follow my INSTAG : ZUZUKENT

Tuesday, November 6, 2012

Perlis / Samarahan or stay Jengka?

RESULT Uitm KELUAR 9 NOV 2012 
OHMAIIIIIGAWDDD AKU TAKUT AND TENGAH FREAK OUT GILA BAPAK PUNYA MAK WEYH 
HAHAHA. KBAI.



Zuzu Kent xx ♥

Saturday, November 3, 2012

I'm awesome cuz I'M MOTHAFUCKAH SINGLE

Ok. Title pun dh ckp so aku malas nak citer panjang. Aku rase kali ni official :) nak tau knape? Sbb dia tanak kesah dh pasal aku. Ok maybe i should berdikari by now. Kalau boleh la kan. The last timei check i single habis semua duit aku spend. Hehe. Boros2.!

till then toodles!

safayafa mafasihfih safayangfang afawakfak :)

Thursday, November 1, 2012

burger bakar kaw kaw

assalamualaikum and hye-yo ssup?

malam2 bute cengini baru teringin nak hupdate pasal makanan kan? haha pejadah tah. sape yg dok terliuq tu sorry le. hehe. titew x sengaje nak hupdate pasai burger bakar ni (งˆヮˆ)ง

so me and my family went for burger bakar kaw kaw located in seksyen 2, wangsa maju. *near the wangsa maju lrt station* *ithink* hehehe. well, it was supperb delicious gua tell u. despite the long waiting in a line and rainy day. perghhh memang eager gila nak makan huge size burger. dah lah huge siap bakar cam satey plak tuh. ummmppphhh (*^ヮ^*)

just imagine lah how juicy the beef and chicken meat was... lolololololooooo... sangat mouth melting ok with the cheese and all. hahha. uppps someone is drooling in front of the lappy i see... hehe. my opinion makan burger ni...... overall ok but kalau the chicken meat buat sndri pun ok gak. ni cam burger yg diletak ayam goreng. so, that's my opinion... next food hunt burger bakar abang burn in taman dagang ampang maybe? ▔\▁(ヅ )▁/▔

till then here is some sweet dreams for ya'll .
happy reading while drooling.