Thursday, May 24, 2012

MOVE ONNNN !!!



السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
and konichiwaa, hellooo reader(s)

so, hari ni zuzu OFFDAY means cutiii!! hehe :3 nampak x betapa happy nya budak si cenanga comel ni :) nampak x muka titew yang comel kat atas tu? ohoiii... baru potong rambut k. sama cam 3 tahun yang lepas #zaman2 baru nak p dulu :P puihhh. k, asal tajuk cam gitu? ade kene mengena ngan rambut gak ahh. zuzu cuba berubah menjadi lagi lebih terbaik like lebih caring, lebih flexible, less sadness. senang citer "MOVE ON" to another new life lah. paham dak? *wat2 paham jelah.* hopefully i'll be another better person in time.

lately, zuzu selalu berfikiran postive sejak kerje kat stride rite. sumpah penat weyh... btw, come and buy shoes for your children at our new outlet at PARADIGM MALL.(first floor beside Toy R Us) xtau kat mne? kat ss7, LDP. still x tau? kat depan giant Kelana Jaya. haha, kalau xtau jugak. google search la k? penat dah bg clue. nak jumpe zuzu meyh la datang sini but temporarily jelah sbb zuzu tolong cover2 je kat sana. still xde org interview kerje lagi kat sana. hehe. baik betul zuzu ni buat kerja amal kn? LOL. k la, tu je kot nk story morry. will update really soon. till then hugs and flying kisses :-*
 
Truly typed,
Zuzu Kent 

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.