Sunday, April 29, 2012

penat sangat letteww

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

haiithere... yess, hallo tu u yg comel-2 n hensem2 yg tengah dok ushaa blog zuzu ni la ≧ω≦
sorry la blog ni dah mati temporary... hehehehe. watlek wat peace je ah ≧◠◡◠≦✌ lagi pon zuzu tau. sape lah nak baca sgt blog zuzu yg hudussss ni kan *haha, SS jap* (╥﹏╥) sedih kot.

the actual reason why zuzu dah lama giler x meng-hupdate blog ni sbb zuzu sibuk berkerja. haha.

KERJAAA?
*** cam x cayer je annn

tapi mmg betul. haha, recent update before this zuzu nie kan ade character budak-2 PEMALAS kn? tapi bila kerja rajin. HAHA, currently cam dah boring sikit ah tp the fun part is tiap-2 hari dok cuci mata je la. ramai plak artis dtg Bangsar Village ni(‐^▽^‐)hehehe. anyhow. i'm going to keep update my blog from now on. bialah cerite tu merepek ke merapu. jnji blog ni ber"nyawa" xde lah berhabuk sgt ☺ btw, zuzu decided too revert back to my old template layout cuz it lookssssssss muuuccchhh more cooolllerr!! HAHA agree?


enjoy this song (my fav of this month)



0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.