Monday, April 30, 2012

I'm Glad You Came

Assalamualaikum & HellOooo happy monday noon evelibadi
haha, semangat gila kan post zuzu hari ni? *bunyi greeting cam semangat la*
okay today post maybe buat setengah people muntah darah kot. haha. cuz zuzu jiwang dalam post ni woooo~~
warning : zuzu dah bagi tau awal2 okay :P


HAHA, tengok tu dah brape lama dah kita ngan dia :P uuuu. jgn jeles k.

Awak2, ilysdm okay. hopefully perkara lama yg masa zaman budak2 tu kita lupa kn jelah k. sekarang kita dua kn dah besar panjang. if ade jodoh i'll be with u forever n everr everrr everrrr. hehehe. Kita janji kat awak kita akan ubah peranagi jadi girlfriend yg d'best for u kay ツ
perghh, boring nya kat tmpat keje today. sbb @dalioott xde :'(


till then. cherioss (っ◕3◕)っ~~ kiss sikit. muahhh.

fully written with lodsa love. Zuzu Kent ♥

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.