Monday, April 30, 2012

I'm Glad You Came

Assalamualaikum & HellOooo happy monday noon evelibadi
haha, semangat gila kan post zuzu hari ni? *bunyi greeting cam semangat la*
okay today post maybe buat setengah people muntah darah kot. haha. cuz zuzu jiwang dalam post ni woooo~~
warning : zuzu dah bagi tau awal2 okay :P


HAHA, tengok tu dah brape lama dah kita ngan dia :P uuuu. jgn jeles k.

Awak2, ilysdm okay. hopefully perkara lama yg masa zaman budak2 tu kita lupa kn jelah k. sekarang kita dua kn dah besar panjang. if ade jodoh i'll be with u forever n everr everrr everrrr. hehehe. Kita janji kat awak kita akan ubah peranagi jadi girlfriend yg d'best for u kay ツ
perghh, boring nya kat tmpat keje today. sbb @dalioott xde :'(


till then. cherioss (っ◕3◕)っ~~ kiss sikit. muahhh.

fully written with lodsa love. Zuzu Kent ♥

Sunday, April 29, 2012

penat sangat letteww

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

haiithere... yess, hallo tu u yg comel-2 n hensem2 yg tengah dok ushaa blog zuzu ni la ≧ω≦
sorry la blog ni dah mati temporary... hehehehe. watlek wat peace je ah ≧◠◡◠≦✌ lagi pon zuzu tau. sape lah nak baca sgt blog zuzu yg hudussss ni kan *haha, SS jap* (╥﹏╥) sedih kot.

the actual reason why zuzu dah lama giler x meng-hupdate blog ni sbb zuzu sibuk berkerja. haha.

KERJAAA?
*** cam x cayer je annn

tapi mmg betul. haha, recent update before this zuzu nie kan ade character budak-2 PEMALAS kn? tapi bila kerja rajin. HAHA, currently cam dah boring sikit ah tp the fun part is tiap-2 hari dok cuci mata je la. ramai plak artis dtg Bangsar Village ni(‐^▽^‐)hehehe. anyhow. i'm going to keep update my blog from now on. bialah cerite tu merepek ke merapu. jnji blog ni ber"nyawa" xde lah berhabuk sgt ☺ btw, zuzu decided too revert back to my old template layout cuz it lookssssssss muuuccchhh more cooolllerr!! HAHA agree?


enjoy this song (my fav of this month)





BLOG IS UNDER CONSTRUCTION. 
KINDLY PLEASE BE PATIENT ύ.ὺ