Friday, March 30, 2012

PLKN life part2

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

SALAM SEJAHTERA, SALAM PERPADUAAN & SALAM SATU MALAYSIA!
*MALAYSIA BOLEH!

hehe, sorry terbawak mood PLKN plak :P keyh cut to the chase... i'm going to continue my PLKN story broo.

AMARAN : POST MIGHT BE BORING. SO, KALAU X INTERESTED NAK BACA GTFO!

the last post zuzu stop kat part the wannabeeessssss! kn? so, now nak continue part asdfghjkl moment.
the asdfghjkl moment : well, kitorang ade class okay kat sana. macam sekolah jugak. it's called PEMBINAAN KARAKTER & KENEGARAAN. time class KN kene buat persembahan semua perangai cam cibai nk bg co-operate pon susah. haiiiyooo. tension. bila dah perfect the persembahan then tetibe the real persembahan hancur cuz of the P.A. system... sumpah bengang doh... (>.<")

actually tu jela nak cakap :P my story in PLKN life ends here sbb i'm not aloud to reveal the "real PLKN life" cuz nanti x fun lah bg korang x merase pergi or belum pergi :P rugi2... hehehehe. enjoy all the picture ok :)









btw, i do not own any of these picture above. but yup, that's my face :) thanks korang sbb sudi snap muka aku ni. hehehe XD thanks jugak sbb upload kn and yess, i edit all the pictures by myself. tqsomuchie :)

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.