Thursday, December 22, 2011

peringatan!

this post is for someone. so, takyah emo2 k.

ok, kau cakap kat dia aku yg slalu call kau? fine la. kau mintak la semua duit rokok, duit top up, beli baju, iPhone, ke ape bende yg kau mintak kat aku tp aku x bg kat gf kau tu -___-" sampai org tnye aku la sial knape mak bapak kau x bg duit. puihhh ahh! suka seronok bahan aku. ok, kau cakap jgn melantun? ok. aku melantun kali nie je k. kau kikis la dia sampai kering. itu pon yg kau cakap kat aku kn? itu yg kau nk buat kn? go ahead bro wa x kesah. bukan nak buruk kn kau... but the truth is... sape yg cpl sampai 1 thn 3 bln ngan kau? hmmm... kau bukan playboy tp kau jenis suka carik harta so yeahhh... aku tau kau takan curang but penah ka dengar pepatah "habis madu sepah di buang?" hmm, aku rase tak lah kn... skolah pon entah kemana. gf kau cakap kat kau, aku yg add dia kan? ouhh, sorry to say la bro. dia yg add aku ok. sape yg terhegeh-hegeh skrng? aduhhh... sayang x kemana kalau sebab harta kau ingat tu.

kepada "si adik yg kuat melantun plak" aku tau lah kau HOT. nak akak2 pon HOT2 ye dak? k, aku paham. tp asal kau kne cakap aku bajet kaya doh? ape maslah kau? dah lama hidup ke nak cari masalah... tak baik gado2 kn? kita kn pompuan. fighting over boys is so not my game.

kepada "si minah yg pura-2 baik" thanks again. aku skrng x tau la kau pihak mane dah. aku tau... kau bnci aku maybe sbb aku kawan ngan chi kn? dia penah amik barang kau dulu kn. ok... aku sumpah xtau ok. hmm... kalau kau nk benci aku sbb kau pikir aku bersubahat. think again ok.

kepada "kawan gf mamat yg kuat sgt nak back up" please ahhh... nak kutuk aku pon agak2. bagi salam mintak kebenaran dulu boleh? aku tau la si ara tu cantik ya amattt but perlu ke nak kutuk-2 aku nie? aku nk fight ngan gf dia? hahah. xde lah... utk pengetahuan pon si gf dia tu pon kne madu selama bercouple. HAHA. lagi la watlek je.

kepada "cousin mamat tu" talam dua muka. maybe. tp aku xtau la. syam cakap ngan aku... kau bg tau dia ape yg aku cakap. k fine. aku paham. aku x salah kn kau pon. bukan nye senang kn nak korek rahsia org. thanks again bro.

k, i'm done. ok, still x puas nak cerita everything but cukup sampai sini je. korang tau siapa ialah siapa sebenarnye. HAHA. have fun on yr vacation ok. silat konon. HAHA. puihhh la kau. peace. jgn jadi butthurt ok nnti muka kedut :P

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.