Thursday, December 15, 2011

nuff :)

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
*jawab salam kat atas tu, good morning and helluuu reader(s)!


ok, today zuzu bangun awal giloo. hehe cuz banyak plans for today. zuzu plan nak spend the day with boo  kat Tesco! haha U MAD? takde la. memang serious pon. main pool kat sana. murahhh Tesco mana? nanti next post zuzu bagi tau ok. actually zuzu nak cerita pasal www.nuffnang.com.my nie. apekah ini? well, this website is gonna give u money. ok, zuzu tak tipu! zuzu serious. alhamdulillah zuzu dah dapat Metered Earnings baru2 nie. hehe. tak lah banyak mana. but thanks again nuffy :)



hope dapat banyak lagi okayy?
korang2 nak mintak tolong nie. click lah iklan kat blog zuzu nie. PLEASE! tak buat virus pon. sekali click pon dah cukup but banyak2 kali pon bagus. tolong zuzu capai impian zuzu boleh? hmmm. teringin nak pakai iPhone sebenarnya. hehe TT_TT

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.