Tuesday, November 1, 2011

it's been so long ayte?

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
*jawab salam kat atas tu tau-2. hehe >_<"

hello bloggerism people and reader(s). ecehh, cam ramai plak nak visit blog zuzu yang tidak seberapa cun nie kan? ahaakss... *Gaya Maria Elena* ouh btw kak maria, CONGRATZZ on the merisik thang :P hehe (cerita dah basi baru nak update) LOL-ed much. ouh and yes, i change my template again and again and again. bhaha suka plak zuzu main code kat blogskin.com nie weyh. like i'm born with a script micro-chip or something inside my very useful brain. gilaaaa ah wa cakap lu, i started edit this template around 7.30 after maghrib, *solat first then online* then around 10 dah siap. HEBAT KAN? astargfirullahalazim(!) riak / takbur plak saya nie tetibe. hahaha

ok, actually banyak gilaaa story nak diceritakan. so... reader(s) beware cuz this post might be a bit long. if interested read and like ok? if x suka? gladly please close this tab. TQ peace

first thing first zuzu nak cakap CONGRATS to my sister and her awesome husband cuz they finally have a baby at 22nd of October the other day. happy and excited gilaa ah the whole family cuz another small kid is added to the family chain and yg paling x boleh blah is that baby royal blood plak =__= jgn jelly ok? muahaha. btw, nama anak buah zuzu tu panjang. menurut MyKid nama diberi is TENGKU SYAMIMI AZALIA BT TENGKU SAIFUL AZHAR. gila la panjang kannnn? bersimpati gak zuzu pade siape yg nak berkahwin ngan anak buah zuzu sorang nie. terputar belit kot lidah mamat tu nanti. preeech mase my sister nak deliver, the doctor said they have to suck out the baby out using vacuum cuz it's already enough time. takut-2 baby tu lemas. and i was asdfghjkl are u fucking serious? she's in a very well condition now accept ade kuning-2 sikit but my mom said it is normal for a baby to have that kind of penyakit and mulalah suddenly my mom bukak cerita when i was born dulu =____=" kay so not interested kot sebab it's been 17 years dah. and i don't wanna know. hehe.

then nak cakap yang this is also might be my last post. *for now* hehe. cuz zuzu dah promise to my self that i'll stop blogging and concentrate on my studies cuz serios shitss SPM is just around the corner bro -__-" kay x best ok! rase like time fly so damnnn fucking fast. grrr. wat lek wat peace ok? chill. sekarang kan ade ASTRO TUTOR TV. hehehe. wish me luck ok?
maigaawddd at the same time x percaya plak titew nak habis sekolah dahhh. muahaha. adek-2 diluar sana belaja elok-2 ok? hahaha. x saba gila aku nak cakap camtu kat juniors aku nanti.

and now i present to you my baby. haha. xde la. anak buahku
ade muka cam maksu dia sikit kannn? haha. yahh i know. <-- berlagak habis. haha. pergghh agak panjang gak kan post nie? hahaha, macam essay pon ade. well, practice make perfect kann kawan-2? sebelum terlupa. maafkan salah dan silap saya di dunia blogging nie okeng? hehe. mintak berkat sebelum SPM la kata kan. AHAAAKKSS! rase-2 tu je la kot zuzu nak story and now i present u the SPM COUNTDOWN. hehehe. jahat gila enn?


kbai. for now. xoxo. do like this blog and visit it again ok? blogwalking OTW 

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.