Monday, November 21, 2011

hitam KUNING - GO tigers !



haiii! assalamualaikum and salam satu malaysia! *gamba tu was taken just now* yess, i'm blogging. weehooo..!! boleh la citer besar sebab esok cuti am! so, xde exam SPM. the reason xde exam exam is because tomorrow is the Sultan Johor punya b'day. so, Happy birthday Sultan Johor :) hehehe. since the whole state of Johor is on holiday so, kitorang pon turut join sama holiday la citer dia. coolllliiooaauu lahh. so, me got another 1 extra day to study ADD MATHS!

ok, subject tu sumpah zuzu cakap susah ya amat dah la x berpa nak minat. hanya Allah je tau betapa susahnye subject tu. ramai orang akan cakap yang "lahh, add maths je. macam modern maths jugak kan?" but nope! not everybody can do it. complicated kot add maths nie cuz questions dia macam hidden. uolls kene baaca betul2 baru boleh paham. so, malam nie pon kira advantage jugak ah cuz esok cuti and confirm all of Malaysian's won't miss it to watch the epic match between MALAYSIA vs INDONESIA ayte?
 GOOO  TIGERS! 

 so, semua mesti tengah watch kan the match ryte now. hehe. hope MALAYSIA MENANG ouh. damnnn! come on lah tiger we all malaysian's percaya u guys boleh buat cuz u guys penah once taken the garuda down! lupa nak cerita paper AGAMA today was ok since i baru bukak buku around 5am. hehehe. watlek watpeace je ok! ok, la. kbaii! much loves ♥♥♥
ouh and yess, today is my classmate punya birthday... so... 
HAPPY 17 BORN DAY KEE JOEY!

 

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.