Saturday, October 1, 2011

"Sometimes Love Hurts Instead"



asal tajuk post gelabah semacam je kan? haha. tu la title header zuzu sekarang. tau x comel kan? ><" 

hi, and assalamualaikum readers. currently it is 5.20 am rite now and i'm not even sleepy yet. been yawning for 10x but still mata nie x ngantuk ouh. haihhh ==" nanti mula lah jerawat berhijrah kat muka aku nie. pastu dok merungut cam orang gila. k, i'm not suppose to update kan? cuz my previous post cakap that "I'M SIGNING OFF FOREVA!!" like hell's ya aku nk bersara dari dunia blogging nie. i mean..... bukan lah bersara, technically sometimes zuzu ade sifat pemalas yang teramat sangat. HAHA. paham2 jela. budak sekolah kan? busy pon salah satu sebab gak. 

anyhow, SPM TRIAL dah abis. hmmm, so far i only got 1 A which is A- in English. dammnn. then the so not good story is..... I THINK I FAILED MY ADD MATHS! rofl. dah agak dah kan? aku pon x tau ape nak jadi ngan aku nie. ok2, lepas nie more focusing on studies ok. saya janji. tanak lah disappoint my parents and my family. especially my mum & my sister  cuz they both really giving all out on my studies mannn! rase cam rugi je if i fail! -.-" 

moving on nak cerita pasal boo kitorang dah macam kawan. bagus la tu kan? hmm, IDK. deep down under i tau u still caring pasal i and accept me for who i am :'/ ouh yess, lupa plak nak cakap. yang i edit my blog again. LOL. blog kesayangan ku ini ade colour pink, grey and black. yup. cam emo2 gitu... hehe. keyh, now dah pukul 5 setengah so kiranaya dah ari sabtu. nak lepak ke tanak? lepak je ah. sebab aku pon nak gi jumpa adek angkat aku Ezza Comel :) kboi. aku nak tido. ade class tuition kul 10 am - 2.30pm. sumpah aku tido dalam class jap lagi. haha.



0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.