Sunday, October 2, 2011

i'm happy just the way i'm supposed to be ♥

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته 
hey peeps :) *jawab salam kat atas tu kalau x sembelit. hehe * sadisss (-,-) this post gonna be quite emo sikit cuz mood zuzu still sedih. xtau la asal wehhh.haha. tapi xde la sedih mne pon. melayan perasaan je aku nie. as u all know in my previous post i hang out yesterday :) hehe. lepas gi tuition then lepak -2 jap kat KL sana. boringgg  cuz xda sorang pon mmber aku yang turun. semua budak-2 yang baru nak menjejak kan kaki ke dunia sosial weyh ><" ok... then jumpa Bear Comel :) lama gila x jumpa kau Bear... sumpah rindu kottt. hehe. btw ladies... guess what? HE'S AVAILABLE OK (!) haha. jahat gila aku kan promote kau kat blog aku plak.


nak tengok muka Bear comel aku nie?
jeng 3x


kan aku dah cakap... dia comel. kuikuikui. ok, nama Bear tu mana dapat? jangan tanya aku okeng? sebab bukan aku yang bagi. tu zaman lepak-2 community dulu. aku rasa maybe sebab BIBIR dia yang JUIR. hehehe. jahat gila seyh aku nie!

sorry ok Bear? no hard feelings ok? aku tau kau sayang aku kan kan kan? hehe  btw, thanks lepak ngan aku yesterday and hantar aku balik eventho half way. haha. sumpah Boo potong steam aku nak date ngan Bear jap semalam...

thanks for this song Bear. hehe

 Chris Brown - With You :)

lepak punya lepak jumpa lah my adek angkat yang comel and sporting habis, si Ezza Mullen. ok, aku malas letak pic dia sebab nanti dia kembang semangkuk sapa nak menjawap. hehe. gadoh-2 ngan Boo  cam orang bodoh je. then balik ngan dia obviously. pastu dia muntah-2 kat KL Sentral. haha. x boleh blahhh. dammnn funneyhh ok. "U Pregnant ke Syam?... LOLOLOL" lmfao la

sorry post nie agak panjang dan merapu. P/S : saya duduk sorang-2 kat rumah hari ni sebab my parents pergi wedding event and balik kampung ade kenduri and stuff. saya x suka duk umah sorang-2 sebab nnti saya membuta je -.-" haha, ok lah kboi :3

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.