Wednesday, October 19, 2011

ILY : I Lap You ❤

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
hello, people. ape khabar? sorry for the dead blog. tehee. eleh, korang bukannye rindu zuzu pon kan kan? ehem-2 sebab-2 gua x meng-hupdate blog kesayangan ku nie sbb busy ngan exam la yayangs sekalian. sorry keyh evelibadi :)

saya nak cakap yang saya cukup bahagia ngan hidup saya sekarang. so, korang x yah ah sebok-2 nk kacau k? aku gigit sekor-2 kang! gentle aku cakap nie *penggunaan aku untuk menunjuk kn expression marah* so, ape pendapat korang tentang blog terbaru zuzu nie? hehe. mesti ah cun melecun kennn? cehh, bajet jeee minah nie >,<" padahal xde orang pon nk usha blog dia. zuzu bangga jap sebab zuzu edit sendiri ok belog nie. bangga gilaaaaa  

zuzu guna blogskin.com sbb rase lagi senang plak nak main code kat sini. hehe. ouh yess, btw korang jangan mengarut nak mintak tuto using blogskin.com eyh sebab if korang x reti guna design (classic templete) sebab blogskin templete korang maybe different code dia =="

tetibe ramai plak mintak tuto and suruh make up blog dorang. patut ke saya pun bukak tempahan? hmmm. later-2 ah pikir ok?
ttyl. study now. budak SPM in progress

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.