Tuesday, October 4, 2011

hye, assalamualaikum readers. kindly read this post sambil dengar lagu kat bawah tu k? click play people(s)




sorry post x de tajuk. sebab xde mood hari nie. well, x gi skolah today cuz malas gila and semalam pon tido around 3 am macam tu. xtau la buat ape. haha. merapu meraban kot. sumpah boring plak dok kat mah nie. anyway kejap lagi nak kene g tuition classes around 2.30 pm and now zuzu x mandi lagi. hehe. k la bye. nak gi mandi then beli makanan tuk mummy, sebab mummy sakit kaki dia bengkak sebab terseliuh and urat dia macam pecah-2 yup. scary kan? tp tu la description yang doctor bagi. sorry post nie short je.


#nowplaying jars of heart - Christina Perri

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.