Wednesday, September 14, 2011

everything just washed away by you :'/

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
*jawab salam kat atas tu. x jawab dosa tau x? hehe






#playthis while reading :') Someone Like You by Adele



hmmm, boo ... what did i do wrong?
maybe it is true

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

keyh, done with the emo post. hmmm, sumpah xde mood nak blogging since i'm in my SPM trial mood "ON". hekhek. wish me luck evelibadi. ouh and yes now and currently it is 1:12 am. wehoo~~ can't sleep cuz tmrw is FUCKIN' ADD MATHS PAPER. haiihhh. #goshtbump more likely like #serammmnniiihhh. ouh yess btw this is my 6th paper and another 3 more paper but lama lagi my trial habis ouh cuz ade jamuan, sambutan penutupan kemerdekaan and etc. tengah2 nak trial la dorang nak buat event2 besar macam nie


anyhowww, saya teramat sedih kerana di abandon kan begitu sahaja oleh boo saya. alahai, kita still dalam bulan syawal nie so, no harssshhhh things should happen kan? kene lah bermaaf-maafan betol x? but instead? ape dah jadi nie boo? bukan kita dah janji nak together-gather till things get better ke? like me finishing my SPM first REMEMBER THAT? i've guess so not(!) ok, sorry sambung my post emo. can't help my self bhaiiii. hmmm. keyh, gonna start back studying my *worst nigthmare subject*. nunite peeps.

sorry for the bad grammar ><" flying hugs and kisses. xoxo
Zuzu Kent :D

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.