Friday, August 12, 2011

saya tak kaya la -_______-"

hi people and assalamualaikum

mood aku cam budak atas ni. slek x kuar air liur lagi je kayy :P
ok, tajuk bukan gelabah. but it's a #fact kayy? aku serious nie. kepade korang yg ingat aku KAYA! aku bukan kaya lah. sama je mcm korang2 yang sederhana tu. setiap orang ade rezeki masing2 ok. jgn pepandai judge cakap aku kaya. lepastu dah la cakap org kaya then misjudge cakap aku sombong sbb aku kaya sgt? tafak. efff uuu bitch -___-" ape la cetek sangat otak kau nie? ouh waitt!!! kau budak2 lagi. sokay. *akak paham k dik?* tp jgn dok batak huhahuha sgt boleh? pls and tq :)

btw, hari nie hari malang. almost hilang my phone. grrr =,=" thanks sebab tolong k. *u know who u are ;P* keyh, kene beli no baru cuz ramai sangat unknown on my phone lately. nie lagi satu hal. toksah la nak jual2 no aku dohh. bazir kedit aku doh nak dok tnye sape yg aku x knal tu "NI SAPE?" ishhh. wateva. kbai. adios chikas.

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.