Tuesday, August 9, 2011

ok, saya sgt addictive kat DOODLES nowadays ;D


anyway, saya x sabar nak RAYA :)
jangan curik ok? nak tnye dulu :P hehe. tau x lawa. HAHA.
hi, assalamualaikum. today is the #9dayofpuasa. korang boleh survived x? lek la... baru hari ke-9 ayte? haha. x saba nak raya. for me, i TANAK RAYA cuz lepas cuti terus trial SPM -.-" uurrrgghhh. xpe2 chill je. hmmm, baju raya, kasut raya, kuih raya, dan sewaktu dengannya, semua belom beli lagi ouh. sbb aku xde mood nak raya taon nie. #serammmniiihhh nak SPM. hehe. pape pon, dengar citer parents nak g shoppinh this weekends. soooo, habis la aku borong satu SOGO, KL tu nanti. hekhek. berbuka ngan ehem2 today. thanks darling  had McDonald's GCB double oke. haha. byk btul makan. sedangkan ehem2 mkn McChicken 
taaaapppiiiii
.
.
.
.
.
DUA SET kayy, sape lagi byk makan now? haha. kboi for now >,<"

apa korang punya plan raya plak? jangan main mercun sangat. kang ade yang amik duit raya x berjari and berbalut sana sini :P

2 comments:

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.