Monday, July 4, 2011

4 months is not enough


baca post nie sambil dengar lagu ini ok? :')

assalamualaikum and hello peeps ;)
gambar xde kene mengena dengan post. haha, hiasan je XD

asal tajuk post agak gelabah semacam je kan? ouh well, nk ckp nie yang  SPM lagi in another FOUR months ok. PAY ATTENTION to those who taking SPM this year. they said it's gonna be a bit tough cuz we can't predict some of the questions that can come out such as for the two new novels that we have learned :) arggghhh!! *gerunnn jappp* anyway, there is still time for u people including me to keep on study smart :P


so, put your knuckles together. HEHE.

hmm, lately rase macam sakit hati je, tp x tau la knape. banyak betul dugaan aku lalui sekarang nie. Ya Allah, lindungilah hamba mu ini dan kuatkan lah hati nya :'( sesungguhnya hanya pada-Mu tempat aku meminta pertolongan. haiishhh -.-" suka pulak bila aku tengok orang lain happy.


BOO, MAYBE YOU WILL BE HAPPY TOO IF YOU ARE WITH SOMEONE ELSE KANN??? ;')



haha, apelah aku merepek nie, k gonna start blogwalking and people guess whaaattt??? i have made a page for my blog. so, uoollss boleh buat any tutorial request there or nak suruh zuzu follow blog awwshome korang k :)
click this --> ♥ and click like please and tqsomuchie :D sayang korang double triple if u like it. hehe.

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.