Wednesday, June 1, 2011

cuti sekolah just started? really? *re-post*

assalamualaikum & hello peeps ;D

hey2, tittle post agak gelabah kn kn? haha... ouh well, school hols da nak dekat 5 hari dah berlalu. sorry le da lama gak x update. busy edit blog orang je kejenye. hek hek, tengah rajin bole la citer. lepak semalam tengok citer Karak. sumpah seram la siallll... tapi not bad la. rating aku bagi 7/10.



starting citer aku da tutup telinga da... yela, if tutup mata rugi plak kan xdapat tengok citer tu. mane la aku x tutup telinge kn kalau starting dye hantu dok makan suami kat atas kereta.. then bini dia pandang.. OMYGAWDD. seram habis... tapi oeverall citer dye ade logik ade yg x.
example : kalau kete korang rosak. takan la nak biar kan anak bini korang dok dalam kete sedangkan si suami dok carik bantuan tp x tau kat mne. aiseyyhhh. then kalau korang g tandas mlm2 kat tmpt yang kotor and mengerikan. if ade "orang" tego. xyah la bermurah hati nak tego balik -.-" luulzz...

k, sumpah citer nye memang seram. haha, bape kali da aku nak repeat ckp seram... sbb mmg seram bg aq. yela, jarang nak nmpk citer Malaysia melayu yang seram2 nie. ahukss. good job la kat KRU Productions sbb buat citer debomm macam nie.


btw, it's already jun bebyh and bila jun je akuj msti excited lebih sebab this month ialah b'day aku bahii. muahaha XD suke2. korang jangan lupe bagi hadiah eyk? ceh, demand gila aku nie... k, la... that's all for now. see u people later .
muaxx

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.