Thursday, January 6, 2011

TAFAK! ASAL KAU NAK COPY AKU BHAI? >(

▲ assalamualaikum and hello semua!

ok, mood panas sudah datang nie... sebab ade orang sudah 

amik harta hak milik persendirian kat blog gua... (!) 
pergghhh... panas x panas la kan if uollss gi blogwalking tetibe lagu kat blog tu same padahal jarang orang nak pakai lagu mcm tu... ok, yang pasal lagu tu x pe la kan. bukan gua yang buat lagu tu pon! tapi yang bikin gua betol2 panas when the welcome note sebijik plak! adoyaiii! then disclaimer blog picture pon nak tiru. waklu!!!! 
HERE IS THE PROVE YAWWW (!)
nie aku punya as u guys can see at my sidebar
yang nie biatch tu punya... same kan?

same kn? aku pon macam like waaa??? D: 
asal macam nie? issshhh... nasib baik kau letak link! hahaha. memang aku nak maki pon x sampai hati sebab aku bukan jenis yang macam tu la. grrrr... -.-" sumpah naik darah! memang hilang dah mood nak berblogging aku... issshhh! tension laaa macam nie. rase nak gigit lolipop jehh! loljk
so, patutkah gua disable right-click and left click? sampai korang x bole nk curik pape pon! x cun la kn? sebab aq pon ade tutorial yang nak kongsi2 ngan korang semua! elek2 blog gua jugak jadi mangse plagiat!

THE COPYDOG FUCKED UP BIATCH!
here u go the link see for yourself

9 comments:

  1. mmg sakit hati tgk sebijik2 karya kita kena ceduk. Buat entry gini bagus juga untuk tujuan peringatan :D

    ReplyDelete
  2. hahaha...sabar zuzu,anywy,yg ida tnye zuzu pasal font 2,ida da leh wat da....
    :)

    ReplyDelete
  3. mcm OMG , dier ni dah tak de IDEA ke sampai sanggup copycat orang laen punye :P

    ReplyDelete
  4. @♥ zuai™ ♥ : memang xde idea la tu -.-" isshhh memalukn!

    ReplyDelete
  5. @░♥si lampu neon♥░ : tau x pe ouh! budak2 zaman sekarang xde idea nk blogging ke ape -..-"

    ReplyDelete
  6. @luvvy duvvy life :) : ouh ok. thanks. bagus la u finally did the font thing. sukenye zuzu dapat bantu orang. tehee ♥

    ReplyDelete
  7. @Wansteddy Tales : yeee... nie consider amaran keras buat dia!

    ReplyDelete
  8. hey zuzu ! :)
    haha i baru na blogwalking
    found your blog at moysam's blogspot

    oke first of all , psal this biatch , i da bace dr awl tu . mmg copycat lah ! xpun mcm u ckp copydog ek? hahaha

    n pasal disable right-click
    u disable je dear :) tade org nk copy2 u pnye barang dah
    but at the end of you tuto ,
    u letak la ,
    copy > CTRL+C
    dgn cara ni , org still bole copy your tuto without right click :)
    i just bg pendapat je .
    takkan ade lagi la copydogsss pasni hehee
    i prefer u disable right click je , in any how , org still boleh copy your tuto :)

    love,

    ReplyDelete

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.