Saturday, January 8, 2011

again? ishh asyik nak update pasal kau je BIATCH ==" get a job puhh-less

hello peeps! as u guys can see THERE'RE HATERS on my chatbox! ehem ehem! -.-" and i think i know who u are :)

credits : Zuai Minaj
yeah yeahhh... thanks alot Zuai cause u screenshot it for me... and as for the Mr. / Mrs. Anon! please la be more relaven. atleast put la some name then rather "YOUR NAME HERE" haha. xnak letak url pon i don't mind. cause i got your ip. so, i know a little bit bout u tho :)

the real lawak part is... asal la kau nk cakap yg my "blog damnburuk?" i just don't get it. if buruk then why view and so emo plus some more want to let all your inner feelings to it at my chatbox? pffttt -.-" publisiti murahan? gua x carik la derr! puhh-leess keyh. 

then "pakai eyeliner panjang mcm cantik sgt?" tafak! suke ati a bhai. kau support make up gua ke? x kn? so, why so busy body like a donkey beby? i don't even know u suddenly nak ckp aku hodus! kau tu cantik macam bidadari ke braahh? I DON'T THINK SO LOSAAH! =="

nak ckp pasal "muncung mulut?" lagi la x boleh blah! bukan like half of malaysian, infact half of the world taking picture with their pouty mouth! (goshhh what's the big deal?) 
as usual la kan if ade orang yang x puas hati mesti lah nak mencarut semuakan? haha. so, i get it (!) tapi xyah la sampai nak cakap gua bohsia! aku ade main laki kau ke? xde la. laki aku 10 kali kaye dgn ke-hensem-an n complete than yours! eerrkk! to much for a bitchy u know! so, don't talk shitss on my chatbox please.
&&& THANKS FOR MAKING ME FABULOUS KEYH! appriciate it so muchie


mood ; rase nak sepak muke kau laju2 like a G6 boleh? haha. lulz

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.