Thursday, December 16, 2010

ok, i just can't be lying anymore la...

saya sedar post before this agak drastic kn? so waattt? ade aku kesah... mmg betol nk stop kejap blogging. should change my post from PERGI TAKAN KEMBALI to PERGI AKAN KEMBALI. typoo case!

i've just realized that i shouldn't been lying to myself. waaa? asal tetibe je nie? ok... my sayang told me that he had to do the write thing. and if thing settle up we should get back togtherrr.. tp sampai bilee? wuuuaaa -.-"

ok, i da igt password facebook i balik. eventho amik mase 2 hours to firgure it out backk . haiishhh sumpah menyesal deactivate acc then change the password to some random shitts on keyboard. bhaha XD *padan la dengan muke kau zuzu oiiittt... da jgn nk kutuk lg dlm hati korang aku tau -.-"

actually nak tunjuk u guyss hack profile facebook. baru je belaja tadi. haha... best3 :)
baru la gempak sikit kan? and lain dari yang lain sikit dari orang lain yedaakk? tp malangnya bnde nie da heboh kat kosmo da if x silap aku la... mmg betol pon... haiishhh... so kire aku nie out dated la kn -.-"
papejelaaaa... tp sumpah x suke the new facebook profile... pening laa pastu semua bnde dia nk tunjuk... hahaha.

korang nak tgk aku nye x?






jengjengjeng


awwhhh-some ayte? haha. jgn jeles tauuuu... hahahaha. yang SAYANG TU LUPEKAN... hahaha. menyibuk je... well, aku nie mmg jenis yang agak bukan kedekut ilmu so, if korang nak buat jugak g sini keyh...
have fun people :) if someone tag gamba kat korang memang gamba tu akan lari... jgn risau la wahai minah and mat... click x je sudahhh... gamba tu takan didelete cume hide dr pandangan org je :P

mesti pelikkan asal xde name sume and asal hide2 tu kn? hahaha. sbb korang takan jumpe fb aku la choiii!

da abis post baru tringat yang da post aku da lame x beri salam... hiisshh. ape nk jadi nie mak cik zulaika oii... anyway, assalamualaikum and ohoooiiii! haha.
keyhthxbaichiow!

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.