Friday, December 31, 2010

kucing PUAKA. haha.

assalamualaikum peeps and haluu bloggerism ppl. miss u guysss... so muchie. hihi. sorry for not updating lately. haha. been busy with something else. ouh well, school is only days away that's why la x update2 blog nie. bila cakap pasal sekolah je i feel freegginng scary doeh! asal eyh? _____ *fill in the blanks for me puh-lease! ishhh SPM la derr. yes, i'm proud to announce that


I'M A SPM CANDIDATES 2011 

like woaaahhh ?? nampak x panda tu pon dok terkejut dengar announce aku. haha. LOL.
semua orang pon dok post pasal MALAYSIA MENANG AFF SUZUKI CUP 2010. so, memang xde maknenye aku nk update skali bende yang same keyh... anyway, congrats to Harimau Malaya sebab da kalahkan Garuda. tau2 aku bangun pagi tadi dengar radio ari nie dapat cuti free. haha.

btw, asal tajuk entri aku macam tu? well, nak citer pasal hari ni yang i, myself telah dibaham by my own cat. loljk. jangan la percaya sangat sampai "DIBAHAM" gitu... haha. just a scratch... well, u guys judge it la keyh. a scratch ke ape... look at this picture and tell me!

sorry la gamba quality =="  haha... sakit tauk x ?

ouh yess... tu memang my hand! sakit kot. baru je kene petang tadi. nak tau macam mane kene? well, aku tengah peluk kucing aku nie yang agak2 penakot then ade bunyi ape kebende tah then melompat terus dari tangan and tercakar tangan gua wa cakap luu!!! *xyah nk tercakar sangat la kn. perGgghHH..... tapi i'm not that furious tho cuz i'm used to this kindda thing. memang dari kecik aku nie membesar dengan kucing. ahukss! i ade 12 cats kot kat umah. ( Cici , Cho-cot , Kiko , Chiko , Kaka , Doddy , Bubu , Maya , Adam , Mika , Intan , Mulan ) hahahaha. banyak kn? *if korang ade lagi banyak ade aku kesah ke? x heran la de. haha -.-" muke kucing i sume like baik2 je kn? tapi ya allah perangai nye kekadang macam PUAKA (!) but still me and my family go thru all this thing cuz we already got use to it.... Rasulullah S.A.W. pon suka kucing kan kan


*
*
*
here u go, gamba of all the cat!
*
*
*

HAPPY FAMILY GITUH :D *cukup 12 ekor

2 comments:

  1. wow , bnyknye kucing . species je blake . comel .

    ReplyDelete
  2. @Princess FairyTale haha.. tau xpe. itu pon ade seko je yg lain. waner gitam. yg lain semua hampir same :)

    ReplyDelete

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.