Monday, December 20, 2010

i'm so TERHARU u know?

assalamualaikum and hello peeps-yo,

as u guys can see... my followers da mencecah 200+ hehehehe. bukan nak bangge ke ape la kn. juz nk cakap, thanks alot la sbb sudi nak follow blog zuzu yang x seberape pon nie. kui kui kui (gelak ala2 kucing nak terberak. haha). *merendah diri babe. ahukss! ok, here u go... ade award for you laaa...! jeng jeng...
*
*
*
*
*
scroll ke bawah sikit keyh sebab nak bagi adegan SUSPEN sikit. lalala
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
eyh, nie bukan award nyek laaa... nie nak tunjuk sape kah orang ke 200 tersebut. tau x celar sgt pic...

btw, before zuzu nak show off award yang zuzu buat sendiri tadi dengan segeranya... eceeehhh... zuzu nak bagi tau sape kah gerangan yang berjaya menjadi follower lucky zuzu for the 200th place yaww... tuh tengok atas tuuu... alaaa actually, dak nie mmber zuzu gak. rasenye minah nie saje tanak follow blog zuzu awal2 lagi ouhhh dari duly kitorang kenal... memang minah nie saje je kot nak aim for the 200-th place gituhh. anyway, anda telah berjaya. anyway sape kah dia haaa? hahaha. well, mak cik nie di kenali sebagai BELLA. macam twilight la plak. LOL. same je umo kitorang nie ha. cume dia nampak tua sikit. weekkk.




*click la untuk pergi kedunia yang korang kompem takan jumpe jalan balik. wuhahaha.



kesian korang dok scroll x jumpe lagi masterpiece zuzu kn? haa? masterpiece ape lak nie? merepek daaaa... i mean award yang zuzu buad gune titik peluh gua yang x kua2 pon nie haaa... haha. LMAO. keyh nie la dia award for u mak cik Bellaoi... simple jekk... at least buat sendrik taukk!



cantik dak tetek? aku buat khas tok kau tau dak? hahaha. yela, kau berjaya gak jd no yang ke 200!


ok, sekarang kau kne jawab solan nie. aku x kire ok. jawab dengan sejujur-jujurnya auww. haha. 
*amaran keras nie.

1. knape suke follow blog nie?

2. tuan blog cantik x?

3. kritik atau ucapan anda kepada tuan blog?

*soalan dia atas nie agak kerek kn? haha. pape jela... jnji kau jawab keyh... thanks again tetek


0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.