Sunday, December 19, 2010

I'M A HOPELESS BITCH - part 2

selamat petang uolls...

well, i'm so fucking tired meng"UPGRADE"kn baby bloggy i nie yaww. so, it's time for me to continue the bitchy storyy ayte. haha. ingat lagi x yang aku cakap nak continue story I'M A HOPELESS BITCH kn kn kn?


so, here u go 
.
.
.

but.... *hehe ade tapi. cerita nie mengisahkan tentang idop aku yang supposed to be privet but who cares  

hurmm, story dia mcm nie. i kan couple with some boy named ______ teettt... name dirahsiakan. ahuks. then since i couple with him things just change much. and i live my life solo kat skola. LOL. bukan nak cakap aku bajet or watsoeva. tp mmg aku rase life aku solo kat skola without friends cuz my super aww-some besties semua da pindah ;'( tp aku mmg x kesah la pasal tu. bukan aku x tego diorang... it's just diorang pandang serong sikit kat aku nie. yelaa, aku nie part social freak sikit :P teheee. tp result still ok. tu mcm diorang bengang kot -.-" pfft. ok, i really don't need yr guys punyer attention much.  BOLE HIDUP SENDIRI.

then ade prob with the guy yang aku couple dulu... then dia tanak lepaskan aku untill now? whhhaaa memang bikin gua panas la kn? SERIOUSLY I SAYANG HISYAM sorang je ♥ ♥ ♥ :'( soooo sorry, it has to end up like this.

"saya cume nak clear kan nama saya je. bole kn?"


ok, start operasi blogwalking sekarang :)

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.