Saturday, December 18, 2010

I AM A HOPELESS BITCH


hello fella, assalamualaikum. GAMBA MEMANG XDE KENE MENGENA NGAN POST. *macam cover novel kan? haha LMFAO. first of all nak bagi amaran cuz this post is a bit quite LONG, might be boring, EMO sikit jela and tidak akan menyinggung perasaan some people. so, buat pilihan sekarang if nak baca oke. haha. dengan nada gelak² kucing... purrr...

as u guys can see that i'm still awake. fuhhh. memang lately i'm in a condition called 
"UNBALANCED SLEEPING HABIT" -____-"
harharrr... makne x nye... tido kul 4am then bangun like 2pm or late. doop. ishishh, lantak la korang nak cakap ape pon keyh. i'm in a major FEELING PROBLEM rite now. hurrmmm... ok, nak bagi tau yang i revert back to my old layout sebab i'm really really really leak of idea upgrading this blog but still making it look aww-some and x serabot! as usual it turned out to be serabot jugak. tehee... planning to change the HEADER, BUTTON CHATBOX, SIDEBAR TITLES and other tweeks toomooorrooww... haha. harap² la aku bangun awal kennn... mummy bukan nye ade pon nak kejut kan...

well, off to bed now. mata da rabak da nie. kang terkuar pulak kang bijik mata aku nie. hoho... kene operation bagai. nak citer kat korang pasal love story nie... aku punye laaa... tapiii grrr... mata aku berkata "WAHAI CIK NURZULAIKA BINTI RAMLI OI! GI TIDO LAAA. KAU X SYG AKU KE? KANG BUTA, KAU GAK YANG SUSAH " jahat kau mata. telah ugut aku... haha. so, see yah in next post peeps! x best pon. confirm. gerenti. haha.



P / S : if tulisan nie terlalu kecik bagi tau keyhhh... haha and sorry zuzu x sempat nak BLOGWALIKIN TT_TT
bersambung... 



2 comments:

  1. sebijik macam cover novel igt nak beli tadi hehee

    ReplyDelete
  2. @░♥si lampu neon♥░ hahaa... bakal jadi penulis terhebaq la aku nie nnti :) jgn lupe beli okkk novel baru zuzu. ahuks

    ReplyDelete

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.