Wednesday, December 8, 2010

haters make me fabulous :)


let me translate that for yaa cuz it's in french :

please be original and get your own information on writing a blog. i hope you next change year. as friend.

if x silap la... cuz i used google translate and x percaya la pulak i got a french hater! GOOD JOB ZULAIKA
u got a hater now. planning to kumpul lg banyak. see what happen. kewll yaww!

hye budak pandai... i know who u are. sebab i got your ip address through my shoutbox. see that "BAN" thinggy there. yeahhh. show's yr ip. bapak loser doe kau... fikir aku x tau la. haha LMFAO. lain kali before nak berbahase french kat blog nie fikir² lah beribu kali keyh... kau mesti rase menyesal kan skrng? cuz i act tau who u are. serve u rite bitch :D 

moral of the story, suke ati la nak cakap ape pon kat blog sendiri. the post might be same betol x? gamba pon msti la ade yg same sane sini tp ade watermark kau ke kt bawah picture tue? x kn? u used the courtesy of google jugak kan? haha. jangan nak dok jadi lame sangat bole. bole la cuz aku malas la nak kumpul haters doe. menyemaks la u know. k la chiow!

2 comments:

  1. eh macam mana nak tau org tu sape melalui ban?

    ReplyDelete
  2. @twinkle twinkle hanya orang yang pro hacker je bole tau. hehe ><"

    ReplyDelete

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.