Friday, December 31, 2010

berat gila blog kau bhai. kau kasik makan ape?

trololol! haha. tajuk entri x boley nak belah la kn? haha. anyway assalamualaikum and salam satu malaysia. thanks to our Prime Minister sebab bagi holidays today. ahukss! so, MALAYSIA better win some more games then dapat cuti banyak2. haha. LOL.

ok, actually entry post kali nie is for the people out there yang x brape nak amik kesah sangat atau korang memang da tau lakan... pasal berapa berat blog korang :) dulu aku pon ade dengar pasal bende2 nie... tapi i'm not that kindda person that amik tau berape sangat berat blog aku nie. thanks to Si pendek dan moody a.k.a ZITHER so, tadi aku pon pegi la check kan...

punya la jampi serapah... dapat la nie



haha, amacam? terror x? ringan kot blog aku. tapi entalah la kn... mengikut fakta akak Atiqah nie

blog yang ringan, beratnya di bawah 200kb
kalau blog yang berat, beratnya atas 200kb

so, ini bermaksud blog gua mencapia berat yang ideal... hihi. tidak berat gituh... hehe. so if korang nak check berat blogkorang korang just click sini keyh

4 comments:

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.