Sunday, December 19, 2010

aku memang suke jawab tag korang ;)

ok, just finished blogwalking :P hehe.. ade la commment entri sikit2. sini sana. ahukss.

nie amik tag dari FAFA. ok, swear to allah aku x knal minah nie. haha. baru je knal dia td -.-" then ade tag. kewwlll. so, let's check it out yaww. memang banyak soalan merapu meraban!

1. Adakah anda rasa anda HOT ?
ofkozzz... NOT!

2. Update wallpaper anda guna sekarang .
ha? sorry la der, saya pakai phone murah je ;P

3. Cerita about this picture
xde picture. weeekk.

4. Kali terakhir makan pizza
bulan lepas kot -.-"

5. Lagu terakhir anda dengar ?
Bust Your Window - Jazmine Sullizan

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?
teheee... makan byk2 

7. Selain nama sendiri , anda di panggil dengan nama apa ?
Zuzu, Zue, Zuzung, Deq-a, Adik-a. haha. byk kn?

8. Tag lagi lima orang .
  BbPipa
  Moy Sam
  Syera Rawwrr
  Na O Mei
  Manje

9. Siapa orang nombor 1 dengan anda ?
kawan baik :) ILY sayangg 

10. Katakan sesuatu pada orang nombor 5 .
IMYSSOOOMUUCHHIIEE *awww

11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa ?
hehe.. dia single la.

12. Bagaimana pula dengan nombor 2 ?
satahu aku dia dengan Kamen Elmo nye . tehee.

13. Kata-kata cinta kepada orang nombor 4 .
I Lap U adek

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang tag anda.
err... ade blog, muke mcm cinapek wewiit, blog dia mmg sempoi, memakai kaca mata

ok, da habis... perghh, boring la... solat jup!

2 comments:

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.