Sunday, November 14, 2010

sundae? anyone?

assalamualaikum and hello mah readersss... wat's up yo! haha. nk rapping plak ptg2 nie. sedap x lagu kt blog i? ouh well, i suke lagu lame2. btw, it's from RIHANNA - PON DE REPLAY. cool an tajuk dye? haha. well, pg nie bgn2 je trus online facebook sampai x igt lunch time. perghhh! mate aq da sakit da nie sbb smlm pon tdo like 4am in the morning. act, x tau la buat ape smpai sengkang mata untill that time of hour.

then td bukak la blog, tgk2 dapat award lagi. weee~~ terharu la bhai hahha. dapat award nie dr mmber blogger yg aq rase baru je aq tegur menegur dye smlm... hissshh -___-" jahat btul aq nie. *SOMBONG* haha. aq bukan sombong la. cume bz je before this. that's why la jarang update blog sampai makcek Syera marah sruh update... dye kate, "blog zuzu interesting la. update la makcek!" nk tergelak guling2 da.

dye la yg bg award kt i
so, let's have a look see at the award :


cantik kn kn? then ade soalan cepu emas laaa....

  http://airashiieyka.blogspot.com di mata kalian, blog aku ler tu. (belum tengok, sila blogwalking)
       ok, blog nie sumpah kiut mcm tuan dye pastuh agak2 emo sikit. i suke la. sbb i dulu pon dak emo kjap. hihiihi.jeles gak ouh ngan dak nie sbb followers dye ramai ouh. maybe blog dye nie story interesting habis...

  nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
       well, name blog saya ZUZU KENT *currently* hurmm, name blog tue kne petik tetibe dr otak aq sbb "zuzu" tue name gua then "kent" tue plak sbb saye nie peminat cerite smallville (suatu ketika dahulu) so, yahhh jd la zuzu kent

  nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
       http://italkshittostuff.blogspot.com/ nie datang dr dri sendri ok... sdn bhd. not being copydogs here. well, i'm a rebel daughter sikit. so, like bad words. jahat la aq nie. haha. lg satu, blog nie pon mule2 aq start tulis mmg aq suke merapu meraban. hahaha.

  apakah method dalam penulisan blog anda.
       hurrm, method penulisan? haha igt karangan ke ape blog aq nie? hahaha. i just simply write wateva i want. i tulah trademark blog gua! yess... i kut sesuke hati and ikut org2 yg memekak kt shoutbox tue.. kekadang ade org mintak tuto, so, try la sedaye upaya utk memenuhkn permintaan korang

  apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).
       ofkoz la jeles kn kn? hahah. so i will try my best to upgrade my blog tp saya rase blog saya xde la cun mne pon.

  bilakah blog anda diwujudkan.
       well, blog nie lahir pada 23 Febuary 2010 tepat pada pukul 7.23pm. ouh yess... baru lg kn? mmg pon buat blog time tue pon suke tgk org punye online diary then nk jugak ade

  siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.
       well, org yg pertama tau i ade blog is my ex! yess... haha but to bad dye x suke nk blogging nie. but the second person yg tau is Syawal. he used to be my buddy tsk tsk

  sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
       ouh ok... now kne tag kt mmber blogger aq yg aww-some la kn kn? well, here u goo. (spe yg x kne tag tue jgn terase plak yg aq ckp blog korang aww-some) tp bole tag 5 org je :O
  • Moy Sam
  • BbPipa
  • Syera Sygs
  • Manje
  • Alia Faizal
korang yg da dpt award nie wajib jawab soalan nie ok :


 1) http://italkshittostuff.blogspot.com/ dimata kalian blog aku ler tu.(sila blogwalking if sudi)
 2) nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
 3) nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
 4) apakah method dalam penulisan blog anda.
 5) apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)
 6) bilakah blog anda diwujudkan.
 7) siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.
 8) sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.



0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.