Thursday, November 25, 2010

my bored life -.-"

assalamulaikum & hai yaww... malam yg agak chillex kn? cool je... cuaca yg best auw auw! well, idup aq agak boring la. mmg x!!!! tdo around 4am then bgun at 10am... then lunch
(if ingat nk mkn. if x online sampai ptg)
msti korang trtnye-tnye bile aku mndi kn? hahaha. around 12.30 baru mndi wooo!!!  *suke ati la korang nk ckp oke. sbb korang xyah la nk jd MAK KEDUA aku nk membel kt telinga aku smpai bernanah! mmg aq x dgr bhai! "truk btol ank dara ni" kn kn? mesti korang ckp mcm tu kn kn? normal la tue... baru start cuti skolah. then start kul 1 baru nk buat housework. at least aku buat ok! igt ape? jd big boss er dlm umah nie?
NO WAYYY PEEPS! JGN NK DOK BERANGAN LA! MMG X DPT NK DOK RILEX!
mne x nye... da la bgn tinggi hari then x buat keje. mmg nak mati er cik zulaika oi! haha. if free baru la ptg aku g melepak ke, dating ke, sambung online sampai lebam er or study! *xyah nk study sgt la zulaika oi. bhahaha 


so? wht u guys think? aww-some x jd aku? haha

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.