Monday, November 29, 2010

annoying formspringers

i miss u my baby boo~ ouh yess... rindu gila la. da almost one week x jumpe kn kn? haha. baru one week da mengedik nk post at blog -__-" LMAO

bitches / assholes / bullshitters / stalkers / fucktards!

stop asking me silly questions on my formspring la jackass! yg korang nk sebok psl hidup aku asal? mmg la fs tu tempat tanye soalan... tp soalan kau tu jgn la dok melebih sangat sampai kacau privacy hidup aku doe! memang coward la korang nie x show ID! pape pon thanks la tanye soalan2 maut mcm tu. afta this if soalan kau aku x jawab yg dok memekak pulak keyh! thanks alot peeps!

__________________________________________________________________________________________

well, i'm gonna start blogwalking now and read some interesting entries. btw, anyone ade petua tak what to do if rambut u all keep falling down! i fell like i'm half bald edi T___T need help weyh!


0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.