Friday, October 15, 2010

ye... saya sedar ;/





dunia mmg nk akhir zaman. even nabi pernah berkata bahawa pada zamnnya pon bumi nie da tenat.
ye stranger... asal la kau nk sibuk dalam hidup aku. thanks kepada stranger tue sedarkn aku... dye yg share bnde nie kt facebook aku ;/ trime kasih sgt la yee...

aku tau dunia mmg nk akhir zaman. da iman aku x terbuke nk pakai tudung nk buat mcm mne? insyallah, aku akan juga pakai tudung satu hari nnti. jgn risau keyh... wahai stranger. carikan lah pasangan yg bagus dan boleh membimbing aku keyh.

video nie hanya satu pendapat sahaja... if nk tau lebih mendalam. lebih baik study al-quran dan hadis lebih mendalam. janagn lah kita judge something if kite pon sendri cetek ilmu. tiade sesiape pon betol kt dunia nie, hanya yg-Esa sahaja...


P/S : eyh, stranger jgn la nk bagi tunjuk ajar kt aku sgt eyh. aku pegi tgk facebook kau pon, 2X5 je... kau laki tp bergelang bgai. apekes? jangan la cari langsi kt aku eyh, sbb kau bukannye knal aku pon. kau knal mmber aku then kau fikir kau bgus? plss la oke. org mcm kau nie. should get a life!

0 comment(s):

Post a Comment

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.