Thursday, October 21, 2010

i bet u felt the same way :D

ouh well, today post it's about PARAMORE! *gahhh... jealousnye melihat budak2 skolah aq g
CONSERT PARAMORE LIVE IN KL
tu! T___T. "i'm not going cuz i'm having my finals." yup i tu lah jawapan aq kt junior2 aq kt skolah yg dok tanya tnpe brhenti sbb diorang pikir aq pegi... ahaha. mmg takan dpt punya la... kalu korang semua, buat satu rombongan cik kah dtg umah aq pon takan dptnye sbbnye finals nie penting kot for both of my parents ~,~"


ouh well nasib x menyebelahi diri ku. so, kepada sesiape yg dpt pegi tu x yah lah mengedik nk story semua bnde kt aq keyh? meluat kot... sbb bukan nye paramore xde lg kn... kalau ade peluang aq pulak g jumpe diorang instead of diorang dtg MALAYSIA lg

btw, i'm talking bout paramore here and i heard rumors that DEMI LAVATO & HAYLEY WILLIAMS are actually cousins wayyy long back... ahahaha. *trust me ppl this is so not true
but for sure that DEMI is HAYLEY WANNABE! i can prove that....


ouh yeahhh! they do look a like... but who's copying who? haha 


hurrrmmm, x kesah la spe copy siape kn. tp jg begado sudah ok? haha. due2 pon best. and both of them are super cute inside and out... grrr.... *still jealous-ing my juniors cuz they went to that awesome consert!

2 comments:

Thanks for reading this post

Hye brader and sisto, cakap je ape nak!
Tapi ayat kasi elok sikit ok.