Saturday, April 8, 2017

end of module 5 *update braces story pt2*

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته

hello semua. sorry for the long hiatus •(⌚_⌚)• been struggling with Coursework for my degree and catching up with life. sekarang dah module 5 so by the end of july masuk level 6 and another 1 year to go for degree (ノ◕ヮ◕)ノ so today is the last day for my coursework submission which aku pon tak start buat lagi. instead, i'm going to update pasal my braces journey and what is the condition of my teeth right now. (pls be advised content graphic might be gross)

so zuzu dah jadi miss gigi besi almost for 10 months. my experience so far is okay but leceh tu wajib la cuz you really need to take good care of your teeth. nak cantik kan kena la banyak effort sikit. 



wowwww tak smpai setahun pakai braces still tak kurus. tsk tsk tsk (◠︿◠✿) ingat lagi punca asal nak pakai braces sebab nak kurus *hahahha dah terpesong dah punca nak pakai braces. orang betul kan gigi aku nak kurus??!!* sebab tu sampai laaa ni tak kurus2 oii. saab jela ehh. 2 bulan lepas zuzu baru change wayar belah gigi atas. sakit ya amat smpai dentist pesan before datang makan ubat tahan sakit. sib baik dengar cakap dentist kalau tak menangis tak berlagu la aku kan... then since tukar wayar tu *which is wayar yang lagi tebal* gigi aku makin jarak. hurmm. maybe it is part of the process kot.



see nampak kan jarak dia? jauh gila beza ngan gamba first day pakai. lagi2 kat gigi belah atas tu yang part tengah. jauh sangat jarak tu walaupun nampak sikit


first day pakai braces

whatever is it patient is a virtue kan? so keep on bersabar ye la cik kak zuzu oi. now nak continue buat coursework balik. adios. till next time

xx, zuzu

Tuesday, January 17, 2017

blergh. umm

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


hi everybody... how's life. mine good so far. what's with the picture above. currently zuzu punya module for degree class. same like doing PRP time dip weh. hahaha. funny sbb cam malas nak attend class but have to since dah bayar. hahahaha. mana nak carik kerja eh skrng. rase nak buat part time la. bole tak. hahaha.

sorry la takde sorry. blogging dalam class. *still nak blogging even post merepek*

Sunday, December 18, 2016

AMC 7TH CONVOCATION - (class of 2016)

السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته
hello everyone... first of all sorry for the long silent. been bz with degree Coursework like super duper hard this time and this post have been in the draft section for so long. just wanted to post pictures during AMC 7th Convocation Day on the 17th of December 2016. it was the most valuable moment in my life ヽ(゜∇゜)ノ
Alhamdulillah, praise to Allah the great Almighty... finally after 2 1/2 years *almost 3 years* i've graduated and proudly a Diploma in Tourism and Aviation Management holder. penat wehhh study but still for the sake of pursuing my dreams redah je la wehh. so many people to thank too and so many wishes to make too. all i can say is thank you very much much much muahhh kat korang. *korang tau sape korang kan* (▰˘◡˘▰)

so here are some of the photos during the prestige day of my life.




current status : struggling to finish coursework airport management
current mood : can't wait to have my own holiday
truly ; zuzukent (ᵔᴥᵔ)